Penningmeester gezocht

Als bestuur willen we graag de aandacht vestigen op een belangrijke vacature binnen onze vereniging: we zijn op zoek naar een enthousiast persoon om de rol van penningmeester op zich te nemen. Deze nieuwe penningmeester zal samenwerken met de waarnemend penningmeester om onze boek-houding te automatiseren en zo de financiële processen van onze vereniging te optimaliseren.

Functieomschrijving penningmeester:

Als penningmeester speel je een cruciale rol binnen de vereniging. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de financiën van de vereniging en zorgt ervoor dat alle transacties accuraat worden geregistreerd en gedocumenteerd. Je taken omvatten onder andere:

  • Boekhouding en Financiële Administratie: het bijhouden van een overzichtelijke boekhouding en het verzorgen van alle financiële transacties van de vereniging, zoals inkomsten van contributies, donaties, evenementen, en uitgaven voor activiteiten en benodigdheden.
  • Begroting en Financiële Planning: in samenwerking met andere bestuursleden stel je een begroting op voor het komende jaar en houd je toezicht op de financiële planning om ervoor te zorgen dat we onze doelen kunnen verwezenlijken.
  • Rapportage: je bent verantwoordelijk voor het opstellen van financiële rapporten en het presenteren van de financiële status van de vereniging aan het bestuur en de leden tijdens vergaderingen.

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kandidaat die nauwkeurig, betrouwbaar en goed georganiseerd is. Je kunt zelfstandig werken, maar ook effectief samenwerken met andere bestuursleden. Daarnaast heb je een passie voor de doelen van onze vereniging en ben je toegewijd om ons te helpen groeien en bloeien.

Interesse?

Als je geïnteresseerd bent in deze uitdagende rol van penningmeester en wilt bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de BATV, of je hebt nog vragen over deze functie, neem dan contact op met de waarnemend penningmeester via e-mail bart.van.loon@kpnmail.com of telefonisch 06 – 2251 2408.

We kijken uit naar je reactie en hopen op een succesvolle samenwerking.