Groenten- en plantentafel bij de hoofdingang

Twee vakmensen, tuinders op ons complex, hebben de groenten- en plantentafel bij de hoofdingang vernieuwd. De bouwers hadden er een dag of drie voor gepland, maar door alle leuke contacten met tuinders en andere passanten heeft het wat langer geduurd. Het is een visitekaartje geworden voor de hoofdingang! Het bestuur bedankt Henry Dol en Cor Wubbe dan ook voor hun geweldige inzet en prestatie.

We willen dat deze tafel weer gebruikt gaat worden, zoals dat altijd al de bedoeling was: op deze tafel plaats je, als tuinder, alleen groenten die je over hebt, of plantjes en stekjes die je aan anderen wilt geven.

Dus …. geen plastic potjes, stoelen, rollen gaas, glaswerk, (grote) struiken, tegels etc. op of naast deze tafel neerleggen s.v.p.

Een paar regels:

  1. Heb je groenten of planten op de tafel neergelegd en na twee dagen liggen deze er nog, haal het dan zelf weer weg.
  2. Heb je tuinmeubelen, bloempotten, eenruiters, glaswerk etc. over: prik dan een briefje op het bord onder vermelding van je tuinnummer en je telefoonnummer.
  3. Hetzelfde geldt voor struiken. Hang een briefje op, maar je kan dit ook vermelden op onze facebookpagina (Facebook: groepen BATV Zandlaan).